Púder Show


Jöttök?

Ez lesz a program:

A vasárnapi Púder Show nagy dobása lehet, hogy többnyire nem a mi lemezeinket fogjátok hallgatni, hanem meghívott vendégekét.Olyan embereket igyekeztünk megnyerni, akik a jobb fórumokon vagy Facebook csoportokban tűntek ki azzal, hogy sokféle zenékről írtak lelkesen és izgalmasan – vagy pláne saját blogjukon foglalkoznak rendszeresen zenével. A kevésbé lámpalázas zenegyűjtőkből összeállt egy erős csapat, a bemutatókra én magam is borzasztó kíváncsi vagyok. A vendég előadókat arra kértük, hogy a kedvenc lemezeiket hozzák, ne a legjobb hangúakat. Az eddigi egyeztetések alapján lesz a Púderben Iron Maiden és balettzene is, illetve a kettő között bármi, ami valamilyen szempontból érdekes.

Egy érdekes lemez premiert is tartunk: a Djabe együttes (magyar világzene) sorozatban jelenteti meg lemezeit vinilen, a legújabb LP-jük ősbemutatója nálunk lesz. A zenekar vezetője, Égerházi Attila személyesen mutatja be a kiadványt, mesél a zene és a felvétel különlegességeiről. A Djabe lemezeket helyben meg is lehet vásárolni LP-n (2 x 180g dupla) és DVD-A formátumban is – úgy tudom, meglepően kedvező áron.

Visszatér Audiolife Attila is, akivel az előző Púder Show-n találtuk fel az egész műfajt, tudniillik, hogy nem magunknak kell egész nap zenélnünk, hanem nyugodtan a vendégeinkre bízhatjuk a feladatot. Sőt.

No tehát, erre érdemes készülni:

12:00 – kapunyitás

12:30 – 13:00: Polgárdi Tamás (FaceTheMusic lemezbolt) (a bemutatott lemezek meg is vásárolhatóak)

13:00 – 13:30: P. Péter, alias “Dixie Chicken” (AVX fórumok)

13:30 – 14:00: B. Tibor, alias “Bigdewil” – Nagra orsós magnó, analóg mesterszalagok

14:00 – 14:30: Perczel Tamás (Facebook – Hanglemez gyűjtők)

14:30 – 15:00: Concerto (LP Corner) lemezbolt (a bemutatott lemezek meg is vásárolhatóak)

15:00 – 16:00: Audiolife Attila (Audiolife blog)

16:30 – 17:00: Égerházi Attila – Djabe LP-bemutató (a bemutatott lemezek meg is vásárolhatóak)

18:00 – kapuzárás

A foghíjakban a saját zenéink szólnak, és ekkor lesznek a kb 10 perces “termékismertetők” is, egyenesen a konstruktőrök által prezentálva. Igor Gligorov elmeséli a saját lemezjátszóit, Sindrics Tibor pedig az új Pointe erősítőket.