Hifis kalandok

Szép szóval – Zsolt Audio retróbuli

Szép szóval – Zsolt Audio retróbuli
Fánk is volt, ahogy megígérték

Nekem nincs szerencsém ezekkel a bulikkal. Az elözön a slusszkulcsom kerestem sokáig a veszettül vijjogó kocsi mellett, most pedig egy oltárit zakóztam egy jégfolton, a hónom alatt a PX tápegység dobozával. Pár órával később a traumatológián a doki megkérdezte, hogy hallottam-e reccsenést, és meg tudom-e mondani, pontosan melyik bordámhoz szorítottam a dobozt? Őszintén bevallottam, hogy épp ott, abban a pillanatban kevéssé koncentráltam az anatómiámra, és a böhöm nagy testem csattanásában nem tűnt volna fel még egy kis reccsenés is. A röntgen aztán kiderítette, hogy csontilag egyben vagyok, de így is 4-6 hétig olyan kecsesen fogok mozogni, mint egy vértbe szorult páncélos lovag.

Szóval megjöttem, kicsit elöredőltem a kanapé irányába, majd hirtelen kiegyenesedtem, és már tudtam, hogy a napot állva akarom inkább tölteni. Állva és járkálva. Így volt a legkevésbé nagyon rossz. Hátul, a gyárrészleg folyosóján sétálva azt gondoltam, hogy egy Podcastot hallgatok “Zsolt szerint a világ” címmel. Hát igen, mit nem tesz egy kellemesen átható orgánum, mondanivalóval feltöltött memória és mondatokat könnyedén összefűzni képes beszélöegység. Jó volt.

Zsolt a beszédközpontú elöadásmód híve volt

Meg a bólé is jó volt. Az alkoholmenteset ittam, a végén szemérmetlenül az ujjammal piszkáltam ki belőle a gyümölcsdarabokat. Meg a kolbász is jó volt.

Retrólánc, talán a nyolcvanas évek végéröl? Rega, Ion, StandArt

Aztán voltak retró hifiláncok is. Rega Planar 2 Ion erősítővel meg talán StandArt doboz. Egyfelől soha nem hallottam ilyen egységesen megszólalni ilyen láncot, viszont pontosan kiderült, miért nem szeretem ma már a Rega lemezjátszót.

Bevetésre vár a Royd

Aztán volt Royd vasdobozos reflexnyílás is, teljesen nem a helyén, a faltól 4,4 centire. Erről rögtön tudtam, hogy nagyon rég mennyire nem tetszett, manapság meg mennyire bírnám.

Elgondolkodtató hangzás

Aztán csúnya nagy sziszegések közepette hazavezettem, és elolvastam Zsoltnak ezt a blogbejegyzését. Bakker, micsoda drámai írásmű. Amint az ember belelendül, felveszi a hangulatot, várná a kifejtést, vége van. Jó, van egy kis slusszpoén, de akkora kérdőjelet hagy az emberben, hogy muszáj rögtön újraolvasni. Na és akkor jöjjön még egy csomó kép, ahogy megígértem.

Ezekböl lesznek az Enigmák
Jöjjenek azok a hangszórók már
Exportra készül
Zsolt sörszeretetének visszahatása a logisztikára
A Rega fejvakarásra késztet
Igazi deszkamodell
Rejtett értékek
Roksan Corus és nem Black, hanem már az új Silver
Rejtett értékek II: Partington hangszóróállvány
Szobaakusztika? Ugyan már
Magyar termék
Mi lehet odabenn? Biztos zene


2 thoughts on “Szép szóval – Zsolt Audio retróbuli”

  • Szia. Azért örülök, hogy a táp nem tudta összetörni a bordáidat! Meg annak is, hogy nem vettem elÅ‘ a kompakt gépem… :))) Köszi a fotókat, jók lettek!

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


%d blogger ezt szereti: