Egy hifirajongó kalandjai a tárgyak között

Egy másik kiállítás képei – AAA Forum Krefeld 2015

Egy másik kiállítás képei – AAA Forum Krefeld 2015

A Heed Audió rendszeres kiállító a német Analog Audio Association krefeldi showján. Zsolt eddig a saját blogján osztotta meg a fényképeket, de mivel az éppen felújítás alatt van, hát elkunyeráltam őket. Jöjjön most az első adag, azok, amikhez én is tudok képalákat írni, a többit majd Zsolttól.

Szóval a fő attrakció az új analóg tápegység, a TX volt, teljesen megVividesített Linn LP 12-vel, Roksan Nima karral és Heed Zene hangszedővel. A másik fő attrakció a Thesis lánc új elő és sztereó végfoka. A harmadik fő attrakció meg a Grand Enigma, ami fotókon nagyon jól néz ki, élőben meg elképesztően nagyon jól néz ki:

AAA70

Ez volt a nagy lánc, de persze nem titkolták a Heed Elixírt sem, ami most kezd mindenféle hifi újságíró kedvencévé válni. A forrás a zsolt Audionál kisebb palotaforradalmat okozó Soulines Kubrick lemezjátszó volt. Mivel az Elixír egy világi jó fejhallgató erősítő. így nem meglepő hogy világi jó fejhallgatóval próbálhatták a hotel látogatói, egy Audezee LCD-vel, és mivel az Elixir egyben egy tökös kis erősítő, így az Enigmákkal is meg tudott szólalni a rendszer. Őszintén szólva sose gondoltam, hogy ezek a dobozok ilyen nagyszerűen tudják pótolni a szállodai éjjeli szekrényeket, de mintha oda tervezték volna őket:

 

AAA65

 

Jöjjön még pár kép, csak úgy:

AAA10
Német humor 01
Német humor 02
Egy kis hazai 01
Egy kis hazai 02

 
%d blogger ezt szereti: