Csak a név maradt meg…

A Technics 1200-as újjászületése annyira felkavart a világot, hogy még az Index is megírta. Azóta persze kiderült egy és más. Elsőként a limitált modell 4000 dolláros ára, amitől azért sokan a szívükhöz kaptak. Hát igen, ez már nem egy viszonylag olcsó DJ lemezjátszó, ez már kultusztárgy, zenére kihegyezve.

Mondjuk a típusszám az nem több tuti marketingfogásnál, mert a jövevények gyakorlatilag tök új lemezjátszók, annyi a köze az előző generációs 1200-asokhoz hogy DD és hasonlít egy kicsit. Teljesen más a vázszerkezet, a felhasznált anyagok, a tányér, a motor, a motor vezérlése. Szóval nagyjából minden, ami fontos egy lemezjátszónál. Ha undok akarok lenni, mondhatnám azt, hogy ettől még lehet jó…, de inkább azt mondom, egyszer kipróbálnám.  Most pedig jöjjön egy pocsék minőségű, de abszolút első kézből származó videó egy kis japános angollal fűszerezve:Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..