A nem interferáló set-ek, avagy milyen lehet egy grizli medve izgalmas suttogása?

 

Reggel hív Gyuri barátom, hogy az internet felvillanyozta a reggelét, olvassam már el és örüljek én is. És tessék, a hír:

„Először az AV Trend és Hifi Show történetében, az autóhifi kedvelői számára is „kötelező” a részvétel! Bár igazából a StradiSound megoldása – amely a főbejárat előtt tesztelhető – jóval túlmutat az eddig ismert autós hifi hangzás fogalmán.

Ahogy november 6-i hírünkben már beszámoltunk róla, az idei kiállításon lesz a StradiSound Set-System 1.3 high-end hangrendszer nemzetközi premierje. Ez az esemény azonban gyakorlatilag dupla debutálás, hiszen nem csak a világ egyik legdrágább sztereó hangrendszerével ismerkedhetnek meg a látogatók, de ugyanaz a technológia – sokkal nagyobb közönség számára is megfizethető áron – bemutatkozik egy Volvo C70 autóban is, közveltenül a főbejárat előtti szabadtéri területen!

 

 

A StradiSound Set-System 1.3 high-end hangrendszer kifejlesztése során szerzett tapasztalatok és a forradalmian új megközelítési mód tette lehetővé, hogy az autóhifi kifejezés jelentésén túllépve, immár valódi high-end hangzásról beszélhessünk – igen! – a járművek utasterében is. 

A Set-System technológia jelenleg az egyik legkorszerűbb a világon. A Stradisound Set-System a frekvenciák helyett csomagokkal, angolul „set”-ekkel dolgozik. A set-ek nem interferálnak, így a terek, a tárgyak sem zavarják őket. A set hangokra a térnek vagy teremnek – vagy esetünkben az autó utasterének – nincs hatása.
Ön szerint az a kijelentés, hogy a Set-System önmagában a high-end kategóriába „katapultálja” az utastérben tapasztalt zenei élményt és hanghűséget, túl szép ahhoz, hogy igaz legyen? Jöjjön el, hallgassa meg, és gondoljon másként ezentúl az autós zenehallgatásra! Minél igényesebb zenerajongó Ön, fülei annál hálásabbak lesznek ezért a hétvégi programért!”
 
 
Ó te jó ég! Jön a hang a setből, és nem zavarja a kormány, a műszerfal, az anyósom a szomszéd ülésen, csak jön és hájend! Hálás fülekre fel!
 
 
Akinek ennyi nem elég a Stradisoundról, még egy kis olvasnivaló: „Az eddig ismert hangreprodukáló eszközök korlátjain túllépve, a StradiSound emberi léptékű – bármely lakókörnyezetben ízlésesen elhelyezhető. Húsz négyzetméteren olyan, mintha egy grizli medve izgalmasan suttogna a fülünkbe, de ezer négyzetméteren vagy még ennél is nagyobb termekben olyan érzésünk támad, hogy talán még falat is lehet vele bontani. Persze nagyon szépen, úgy high-endesen :)….  Az elmúlt évtizedek legnagyobb audiótechnikai felfedezése Magyarországon kerül először bemutatásra – György Ádám világhírű zongoraművésznek köszönhetően – aki egyébként a StradSound brand arca. …. György Ádám zongoraművészt a 2012-es labdarúgó EB megnyitóján ismerte meg az egész világ, ahol Chopin Vihar-etüdjét játszotta.”
 
 

Hozzászólás:

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .