Presser könyve

Ha. Hát talán a hifisták közötti megértés is nőne, ha lenne olyan, amit Presser szeretne:

Amúgy meg tessék elolvasni. Különös könyv. Én meglehetős LGT rajongó voltam, vannak rongyosra kopott barázdák egy pár Loksi lemezen minden könyvet elolvastam róluk, amit találtam, még a Sándor Pál rendezte tévés showműsorokért is képes voltam fennmaradni sokáig. De így is tele van újdonsággal. Sose volt ennyire tiszta előttem a kiszolgáltatott kiválasztottság kettőse, a bármikor visszavonható kivételezettségé. Persze fura ez a dolog, egyfelől mit nyavajog ez az ember, hiszen ki járhatott ki annyit külföldre, mint éppen ők, na de ki más retteghetett jobban, minthogy kitudjaki-kitudjamiért soha többet nem mehetnek oda – mint ahogy meg is történt.

Már olvastam róla, hogy a Barta-Somló show utánozhatatlan volt, de Presser nosztalgikus szavai miatt most még inkább bánom, hogy sose volt szerencsém hozzá. És az sem volt meg, hogy Presser ennyire szeretett együtt dolgozni Bartával, hogy mennyire hiányzott-hiányzik neki az alkotótárs elvesztése.

Én ajánlom, és már várom a második kötetet.

4 thoughts on “Presser könyve

    1. Én is, de gondoltam megvárom a második kötetet, és akkor úgy egybe. De ha megírod, én kiteszem. 🙂

      1. Az a baj, hogy közben írtam már egy másik cikket is egy lemezről, illetve van nálam egy adag Shuguang 6SN7 WE is. 🙂

Hozzászólás:

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .