Prémium bullshit – avagy megkapom a magamét Oliverdától

Csak néztem butám, mitől lett megint ennyire népszerű az USB kábel tesztelős bejegyzésem, aztán kiderült, hogy bizony jól meg lett nekem mondva a Logout blogon. A szokásos – nem hiszem, csak majd akkor ha kimérik nekem – de én hallom még az olcsó rendszeremen is, próbáld ki te is – nem próbálom, mert digitális ahol bitek mennek, azok meg tuti egyformák, tehát a tankönyv is megírta, hogy nem lehet difi – párbeszéd folyik a bejegyzés után a fórumozók között, érdemes beleolvasni, tanulságos.

Szegény ValhallA mester hiába törte magát, a biteknek nem számíthat, hogy min utaznak? De tényleg bitek utaznak a drótban?
Szegény ValhallA mester hiába törte magát, a biteknek nem számíthat, hogy min utaznak? De tényleg bitek utaznak a drótban?

Meg az is, mit írt az a kedves zenehallgató társam, akihez elküldtem az Oyaide NEO-t próbára. Igazából nem jutottam előrébb vele, valahogy nem tudom hova tenni. Érezni rajta, hogy ez egy nagyon tudatosan készített kábel, tényleg nagyon különböző a többi általam hallott USB kábeltől, de nekem valami nem kerek vele, nem nagyon tudom megmondani, hogy mi…

2 thoughts on “Prémium bullshit – avagy megkapom a magamét Oliverdától

  1. És jelentkezett már bárki meghallgatásra a kritikusok közül, vagy még mindig a mérési jegyzőkönyveket várják?

Hozzászólás:

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .